VII edycja Konferencji LUMEN odbędzie się 23 i 24 listopada 2021 r. w formule online. Organizatorami wydarzenia są PCG Academia, Fundacja Rektorów Polskich oraz nowy partner strategiczny Konferencji: Times Higher Education.

Przy obecnych ograniczeniach związanych z pandemią oraz niepewności dotyczącej jej dalszego przebiegu, uznaliśmy, że realizacja tego typu wydarzenia w tym roku również odbędzie się w trybie hybrydowym z wykorzystaniem formuły online. Zaproszeni goście i paneliści będą dyskutowali „na żywo” w studiu telewizyjnym w Warszawie, a pozostali uczestnicy będą mieli możliwość śledzenia wystąpień w sieci oraz zadawania pytań.

LUMEN to wydarzenia skierowane do osób profesjonalnie zarządzających uczelniami. W ciągu siedmiu lat swojego istnienia LUMEN zgromadził setki uczestników, rektorów, kanclerzy i menedżerów szkół wyższych z kraju i ze świata. Wysoka wartość merytoryczna oraz szczególna dbałość o stronę organizacyjną sprawiły, że LUMEN stał się jednym z najważniejszych wydarzeń w branży edukacyjnej w naszej części Europy.

Zachęcamy Państwa do dokonania rejestracji na  Konferencję poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego pod adresem: https://lumen.edu.pl/formularz-rejestracji-na-konferencje-lumen-2021/

więcej informacji na temat wydarzenia znajdą Państwo na stronie https://lumen.edu.pl/

Program Konferencji